recept juni vegetarisch quiche warmoes

Short recipes van juni en juli

Juni en juli in één post, want blijkbaar heb ik iets te veel van de zon geprofiteerd en iets te weinig tijd in de keuken doorgebracht. Begin juni ging ik nog volop voor asperges, omdat de oogst ervan genadeloos eindigt op de 24ste. In juli vonden seizoensgroenten als courgette, paprika, venkel en warmoes dan weer de weg naar mijn bord.

Een overzicht van mijn short recipes:

  • Warmoesquiche (juli)
  • Venkelrisotto met gegrillde groentjes (juli)
  • Aspergesalade (juni) 

Volg mijn recepten live op Instagram!

Recept juni salade asperges radijs sluimererwten

Zo ziet de meeneemversie van de aspergesalade eruit.

Do you like this Short Talk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *