Recept augustus seizoensgroenten vegan vegetarische chili sin carne ni leche

Short recipes van augustus

Welke lekkernijen biedt de maand augustus ons? Courgette, tomaatjes, paprika, rode ui, maiskolven ... Hoera voor maiskolven! Ik probeerde twee veganistische recepten uit, en gebruikte hiervoor vegan Cheddar (Vegan Deli in Bio-Planet). Als smeltkaas vind ik hem oké, maar op de boterham raad ik hem niet aan. Hij heeft namelijk een rare textuur. De vegan zure room maakte ik zelf, en dat was verrassend eenvoudig. Wel niet verwachten dat die vegan alternatieven hetzelfde smaken als de originele melkproducten.

Een overzicht van mijn short recipes:

  • Vegan pizza
  • Chili sin carne ni leche (vegan)
  • Couscoussalade met falafel

Als eerste mijn recepten van september ontdekken? Volg me op Instagram!

Do you like this Short Talk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *